Dynamische afdichtingen

✔ Maatwerk

✔ Compleet samengestelde kits

✔ Scherpe levertijden

Dynamische afdichtingen zijn onmisbaar in tal van industriële toepassingen waar bewegende onderdelen betrokken zijn. Deze specifieke soort afdichtingen, aangeboden door Mattparts, zijn ontworpen om effectief af te dichten in situaties waar onderdelen ten opzichte van elkaar bewegen. Ze spelen een essentiële rol in het waarborgen van de integriteit en efficiëntie van machines, door het voorkomen van lekkages en het beschermen tegen vervuiling. Of het nu gaat om roterende assen, schuivende zuigers of oscillerende delen, het kiezen van de juiste dynamische afdichtingen is cruciaal voor het foutloos functioneren van uw apparatuur.

Heeft u interesse in hydraulische afdichtingen?

Hoogwaardige dynamische afdichtingen 

Als ervaren leverancier van afdichtingen biedt Mattparts een breed scala aan dynamische afdichtingen van hoge kwaliteit aan. Ons assortiment omvat diverse soorten en maten, geschikt voor een veelheid aan toepassingen. Van oliekeerringen en lipafdichtingen tot complexe afdichtingssystemen: wij hebben de oplossing die u nodig heeft. Naast dynamische afdichtingen, bieden wij ook een uitgebreid aanbod aan andere afdichtingen, zoals statische afdichtingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om o-ringen te bestellen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de strenge eisen van diverse industrieën, van automobiel tot zware machinerie.

Login op onze webshop!


Graag login voor de webshop?

Reeds klant?

Onze webshop biedt U de

mogelijkheid om onze producten

24/7 online te bestellen.


Bestel al uw afdichtingen in onze webshop

Bezoek snel onze webshop om ons uitgebreide aanbod aan dynamische afdichtingen te bekijken en uw bestelling te plaatsen. Naast afdichtingen bieden wij ook een scala aan andere cilinderonderdelen aan, waardoor u voor al uw onderdelenbehoeften bij ons terecht kunt. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het gemakkelijk om precies te vinden wat u zoekt, en onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen met informatie over de prijs en levertijd, advies en ondersteuning. Kies voor Mattparts voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service! 

Contact

Mattparts bv

VELDENBERGSTRAAT 73B5, 2330 MERKSPLAS

@facebookpagina