Vind hier de sealkits voor uw grondverzetmachine

Zoek niet verder en vindt hier de sealkits voor de herstellingen van uw grondverzetmachines.  Onze sealkits bieden alles wat u nodig heeft om uw machines weer in topconditie te brengen.

Ze zijn samengesteld met de grootste zorg en expertise, met alleen de beste materialen en precieze specificaties. Of het nu gaat om afdichtingen voor hydraulische cilinders, of andere onderdelen van uw grondverzetmachines, wij hebben de juiste kit voor u.

Neem een kijkje in ons overzicht van sealkits, vind deze die u nodig heeft 

en bestel online

Graag meer inlichtingen hierover?

Als leverancier van afdichtingen, bieden wij u ook DUO CONE SEALS aan in ons gamma.  DUO CONE SEALS, Mechanical life time seals, Mechanical face seals, Cat seals worden sinds vele jaren gebruikt door OEM's en gebruikers van dichtingen met een uitstekend succes in toepassingen voor tunnelboring, bouwmachines, transmissie aandrijvingen, assen, cutter rollers en agromachines.

Ook voor de motoronderdelen voor uw grondverzetmachine zoals gaskets, cilinders, liners, drijfstangen, kleppen, krukassen, nokkenassen, motorblokken, enz. kan u bij ons terecht.  Voor merken zoals Caterpillar, Volvo, Hitachi, Komatsu, Kubota, Bobcat, JCB, Liebherr, Fiat-Hitachi, en meer.  Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!