Stangafdichtingen

Stangafdichtingen zijn een cruciaal onderdeel van vele mechanische systemen en zorgen voor een betrouwbare afdichting in zowel hydraulische als pneumatische toepassingen. Bij Mattparts begrijpen we het belang van kwalitatieve stangafdichtingen voor de optimale werking van uw apparatuur. Deze afdichtingen zijn ontworpen om lekkage te voorkomen en de levensduur van uw machines te verlengen. Of u nu werkt met zware industriële apparatuur of meer gespecialiseerde mechanische systemen, het juiste type stangafdichting is essentieel voor het behoud van efficiëntie en betrouwbaarheid.

Bent u op zoek naar hoogwaardige stangafdichtingen?

Stangafdichtingen van hoge kwaliteit 

Stangafdichtingen worden meestal geplaatst in de kop van een cilinder, daar waar de stang de cilinder verlaat. Ze worden gebruikt in hydraulische cilinders als vloeistofafdichting en pneumatische cilinders als luchtafdichting. Als uw leverancier van afdichtingen, biedt Mattparts een uitgebreid assortiment stangafdichtingen aan. Deze afdichtingen zijn beschikbaar in verschillende materialen en ontwerpen, afhankelijk van de toepassing en de vereiste specificaties. Onze stangafdichtingen omvatten:

  • Standaard stangafdichtingen voor algemene toepassingen.
  • Gespecialiseerde stangafdichtingen voor hoge druk en extreme temperaturen.
  • Maatwerkoplossingen voor unieke industriële vereisten.

Naast stangafdichtingen, bieden wij ook een breed scala aan andere afdichtingen aan zoals pneumatische en roterende afdichtingen

Ontdek ons uitgebreide aanbod en bestel vandaag nog

Bezoek onze webshop om het volledige assortiment aan stangafdichtingen te bekijken en uw bestelling te plaatsen. Naast stangafdichtingen vindt u bij ons ook een breed scala aan andere afdichtingsoplossingen, waaronder ook zuigerafdichtingen. Onze gebruiksvriendelijke webshop maakt het eenvoudig om de juiste afdichtingen te vinden en te bestellen. 

stang afdichting B NEI
stang afdichting B NEI
csc piston rod seal
csc piston rod seal
IGR A piston rod seal
IGR A piston rod seal
RSP pneumatische afdichting
RSP pneumatische afdichting
RSLA stang afdichting
RSLA stang afdichting
stang dichting KBY
stang dichting KBY
KN
KN