Welkom bij Mattparts

Welkom bij Mattparts

Je hebt je ingeschreven voor onze nieuwsbrief.  

Vanaf nu mag je deze maandelijks verwachten in je digitale brievenbus.  Via deze weg houden we je op de hoogte van de handel en wandel bij Mattparts bv.

Wenst u al graag meer informatie over onze producten, dan helpen wij u graag verder.

Contacteer ons vrijblijvend tel. +32 3 369 70 20 of per mail sales@mattparts.be  

Contacteer ons vrijblijvend 

De juiste afdichtingen zijn essentieel voor het optimaal functioneren van uw machines. Afdichtingen zijn cruciaal in vrijwel elke industriële toepassing, van hydraulische systemen en pneumatische apparatuur tot zware grondverzetmachines. Ze bieden een essentiële barrière tegen lekkage en vervuiling en zijn onmisbaar voor het handhaven van de efficiëntie en levensduur van uw apparatuur. Wij zetten ons in om u te voorzien van de meest duurzame en effectieve afdichtingsoplossingen die op de markt beschikbaar zijn.


Of ontdek ons aanbod in de webshop en bestel direct!

Bezoek onze webshop om ons uitgebreide assortiment aan afdichtingen en cilinderonderdelen te bekijken en direct uw bestelling te plaatsen. Onze webshop maakt het eenvoudig om precies te vinden wat u nodig heeft. Wanneer u inlogt, kunt u zien hoeveel exemplaren er voorradig zijn en wat de prijzen zijn. Profiteer van onze snelle levering en uitstekende klantenservice. 


Nog niet ingeschreven maar blijft u ook graag op de hoogte?

VRAAG UW PERSOONLIJKE LOGIN VOOR DE WEBSHOP

Mattparts bv

VELDENBERGSTRAAT 73/B5, 2330 MERKSPLAS - BELGIUM

033697020

info@mattparts.be