Assortimentsboxen afdichtingen

Assortimentsboxen met daarin de verschillende afmetingen bieden een handige oplossing voor bedrijven die regelmatig afdichtingen nodig hebben voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Backup voor noodgevallen: Door een assortimentsbox met afdichtingen bij de hand te hebben, bent u voorbereid op noodgevallen of onverwachte situaties waarin snel een afdichting nodig is. Dit kan downtime verminderen en de productiviteit verbeteren. 

Kortom, het aanschaffen van assortimentsboxen is een praktische en kosteneffectieve manier om een diversiteit aan dichtingen beschikbaar te hebben voor verschillende toepassingen. Het biedt gemak, efficiëntie en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Een overzicht:

 • O-ringbox Caterpillar
 • O-ringbox metric; inch
 • PFS box
 • Copper ring box
 • Dring kit
 • fcs box
 • Bonded Seal metric; inch
 • HITACHI control valve kit

O-ring assortiment Caterpillar

4C-4785
4C-4785

Copper ring box: 

Ontdek de kracht van de copperrings als afdichtings-materiaal, perfect geschikt voor motor- en mechanische toepassingen.

COPPER RING BOX
COPPER RING BOX

D-ring kit Caterpillar

voor optimale afdichting in hydraulische systemen!

D-RING KIT
D-RING KIT

Bonded Seals
Bonded Seals

Oringbox/metric-inch/statisch

ORINGBOX
ORINGBOX

Levering van vele maten oringen en oringsnoer en O-ring boxen uit voorraad.

 • Robuuste box verkrijgbaar met 1415 O-ringen in 70° of 90° in inch of metrisch
 • Levering van vele maten o-ringen en o-ringsnoer uit voorraad.

 • Diverse kwaliteiten voor verschillende toepassingen zowel hydraulisch als pneumatisch.
 • In materiaal zoals rubber, viton, siliconen, EPDM, PU ...

PFS box / Flensafdichtingen

SAE-flenzen:  worden vaak gebruikt in hydraulische systemen voor het verbinden van leidingen. Ze hebben gestandaardiseerde afmetingen en specificaties.

De dichtingen die worden gebruikt met SAE-flenzen zijn cruciaal om een lekvrije verbinding te waarborgen. Dit zijn vaak O-ringen of flensafdichtingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de SAE-normen en de specifieke eisen van het hydraulische systeem.


HITACHI CONTROL VALVE ORINGKIT
HITACHI CONTROL VALVE ORINGKIT
FCS BOX VOOR INSCHROEFKOPPELINGEN
FCS BOX VOOR INSCHROEFKOPPELINGEN

FCS BOX VOOR INSCHROEF-KOPPELINGEN

Flange connector seal of Face Seal  - Vlakke Afdichting essentieel voor een goede afdichting tussen de inschroefkoppelingen. 

Ontdek onze kwalitatieve afdichtingsoplossingen

FDA VOEDINGSGEKEURD
FDA VOEDINGSGEKEURD

Wacht niet langer en neem vandaag nog een kijkje in onze webshop om het uitgebreide aanbod aan afdichtingen te ontdekken.  Dichtingen  bestellen was nog nooit zo eenvoudig. 

Voor maatwerk alsook voor compleet samengestelde kits kunt u bij ons terecht. Wij vertellen u graag meer over de totale prijs en de levertijd. 

Speciaal voor de voedingssector bieden wij ook FDA-gekeurde afdichtingen!

Heeft u nood aan specifieke/niet-standaard dichtingen? Wij bieden u een gepaste oplossing in tal van materiaal-soorten van diameter 10 mm tot 4000 mm. Klant specifieke samenstellingen op maat zijn mogelijk aan de hand van een model of stuklijst.

SEALKIT
SEALKIT

Naast afdichtingen, bieden we ook een breed scala aan andere cilinderonderdelen aan alsook andere onderdelen voor de herstelling van uw machines zoals  .  Uw machines verdienen de beste onderdelen en wij zijn er om u die te bieden.

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen op onze pagina van de machineonderdelen. Deze onderdelen zijn perfect uitwisselbaar met de bijpassende equivalenten en bieden de hoogste garanties op sterkte en duurzaamheid. 

Wij staan garant voor kwaliteit en service, zodat u altijd kunt vertrouwen op de beste oplossingen voor uw machines. Bestel nu en ervaar het verschil!