Back-up ring of steunringen

Backupringen, ook wel steunringen genoemd, zijn ringvormige componenten die achter afdichtingen zoals O-ringen worden geplaatst om vervorming of beschadiging onder druk te voorkomen. Ze zijn gemaakt van materialen zoals PTFE of polyurethaan en bieden uitstekende chemische bestendigheid en slijtvastheid. Deze ringen zijn essentieel in hydraulische en pneumatische systemen om lekkage te voorkomen en de levensduur van afdichtingen te verlengen.

Deze zijn leverbaar in een massieve ring, spiraalring of splitring, uitvoeringen in PTFE met of zonder vulstof, NBR of PU, POM, PA, PE, ....... 

back up ringen
back up ringen
back up ring
back up ring
back up rings
back up rings

Bestel uw onderdelen!

Als uw leverancier van afdichtingen en cilinderonderdelen, bieden we een breed assortiment aan.  U kan bij ons terecht voor complete hydraulische cilinders (op bestelling) alsook voor de onderdelen om uw cilinder zelf samen te stellen.   

Heeft u onderdelen van grondverzetmachines nodig, zoals motoronderdelen voor uw bulldozer? Met ons uitgebreide assortiment en gebruiksvriendelijke online platform is het bestellen van onderdelen voor uw grondverzetmachines nog nooit zo eenvoudig geweest. We bieden niet alleen een breed scala aan onderdelen, maar ook expertise en advies om u te helpen de juiste keuze te maken. Neem een kijkje in onze productcatalogi, bestel online of neem contact met ons op voor uw aanvraag!  

sales@mattparts.be

Tel. +32 3 369 70 20